09. avgust 2022.

 
 
”1001 Rock biser” na Nišville festivalu

 
  Promocija knjige ”1001 Rock biser” autora Josipa Dujmovića u Nišu biće održana u petak 12. avgusta 2022. godine od 18h u Press Centru jazz festivala Nishville. O knjizi će govoriti autor Josip Dujmović, urednik Srđan Stojanović, novinari Billy King i Dragan Arandjelović Ara.

Knjiga legendarnog jugoslovenskog muzičkog novinara Josipa Dujmovića pod naslovom „1001 rock biser – lude, smešne i bizarne priče“ objavljena je u izdanju Multimedia Books iz Beograda.

Knjiga je pažljivo skupljena kolekcija istinitih priča, relevatnih podataka i legendi iz istorije popularne muzike, a sadrži sve ono što ste želeli da znate a niste znali koga da pitate u vezi svetske i ex-Yu muzičke scene.

Pored svih fascinatnih priča, knjiga sadrži oko 30 originalnih karikatura u boji svetskih i domaćih zvezda, radove renomiranih jugoslovenskih umetnika.

Tom prilikom knjiga će moći da se kupi po promotivnoj ceni od 1000 dinara, a dostupna je i na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online na www.multimedia-music.com.
 
 

vesti


YU Grupa slavi veliki jubilej na Tašmajdanu




YU GRUPA, najdugovečniji rokenrol sastav na prostoru bivše Jugoslavije, 10. septembra na Tašu pravi veliki muzički događaj, na kome će obeležiti važan jubilej, 50 godina postojanja u krugu svojih prijatelja, kolega i verne publike...